Документы Дорогі батьки, сестри та брати, діти та онуки!


Шановні громадські та політичні діячі, чиновники і депутати, представники духовенства та інших громадських та творчих об’єднань, митці і аматори, громадяни і мешканці України та інших країн!
Я громадянин і батько, письменник та громадський діяч, голова Громадської Ради України подаю на загальний розгляд та на підтримку пропозицію щодо підготовки та проведення 24 серпня 2020 року в День 29-ї річниці Незалежності України у місті Києві Всесвітнього Маршу Згоди «За Мир, Правду і Добробут!», а також на підтримку 28 серпня цього ж року Маршу у Вашингтон з нагоди пам’яті Мартіна Лютера Кінга і далі в різних містах різних країн.
Я, як представник старовинного українсько-білоруського роду, якому нині виповнюється 580-та річниця, виражаю свою особисту суверену волю та спираюся багато-вічну історію народу України, а також на сучасний стан, переповнений загально-масовими протестами та іншими радикальними і військовими подіями у світі.
Я щиро дбаю про забезпечення прав і свобод людини та гідних умов життя мого народу і тому старт Всесвітнього Маршу Згоди передбачається саме в Києві, який останнім часом став містом, де зосереджена світова увага, а Україна покаже приклад знаходження миру у себе вдома, відкриє правду та сприяє добробуту своїм громадянам та її мешканцям.
Як ініціатор цього важливого загальносвітового заходу запрошую самим найближчим часом всіх небайдужих та активних, відомих і натхнених людей до створення оргкомітету та визначення порядку проведення заходу — 24 серпня 2020 року.
На даний момент мною вже створена ініціативна група з представників світової громадськості, яка розпочала свою діяльність щодо інформування широких верств населення про цю важливу світову ініціативу. Емблемою заходу запропонований голуб з піднятими крилами, який утримує земну кулю та зелену гілку, як символ миру і згоди:
Свою підтримку Всесвітнього Маршу Згоди висловили представники США, Німеччини, Італії, Росії, Канади, Білорусії та інших країн світу.
Контакт для спілкування та висловлення бажання участі у діяльності оргкомітету, а також підтримки заходу – електрона пошта: valya.yanko@gmail.com
8.06.2020 Валя Янко – письменник і громадський діяч
Халецький Валентин Миколайович — голова Громадської Ради України

0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.