Блог им. vyanko Глава 11 Манiфест Комітету захисту землі України


Державний переворот в Україні нині зухвало завершується спробою продажу української землі іноземцям новообраними владними самозванцями. Це стане крахом для країни, якщо вже зараз їх терміново не відсторонити від влади, бо набуття якісних змін наступного заможного і щасливого життя народу України неможливе без того та без досягнення миру та спокою на її території.
Так ганебно сталося, що кожна з влад після розвалу Радянського Союзу тільки погіршувала життя людей, а остання свавільна та незаконна – зовсім звела його нанівець. Так само і спроба всіх попередніх можновладців перетворити свій ненажерливий тваринний інстинкт та прагнення до особистого збагачення в «двигун розвитку суспільства» не могла не провалитися. Бо саме цей жадібний інстинкт ганебної влади щодо накопичення заради накопичення, перетворився в стійкий її принцип: «Гроші – перш за все!»
Саме незаконна і особливо хибна та злочинна влада, що прийшла після державного перевороту, довела до того, що у хижих незрілих головах сучасних самозваних керманичів держави з’явилося настирливе бажання продати буквально все, що ще в державі лишилося… І перш за все вони за рахунок фінансових махінацій і отримання хабарів готують до продажу українську землю іноземцям. Вони прагнуть заради власного збагачення знищити і саму державу на вимогу американських загарбників, які спочатку розв'язали воєнний громадянський конфлікт, щоб потім в Україні відбирати все: землю, майно, державність.
Гасло цих узурпаторів влади: «Гроші і тільки гроші — любим засобом!» Воно стало джерелом тотального падіння моралі в суспільстві і поштовхом до тотального розкладання майна країни. Це особливо яскраво позначилося зараз після просування у владу «зелених» нікчем і пройдисвітів. Бо, якщо внаслідок державного перевороту самозвана система держаного управління набула усіх ознак — організованого злочинного угруповання, то зараз вона його не тільки не позбулася, а і навпаки призвела до подальшого розвалу країни. Прагнення грошей цією хижою владою підім'яло під себе все, навіть людське життя, бо мир так і не став дійсністю. А права людини від її народження до смерті, законність і справедливість, доступність здоров'я та освіти, гідної роботи і зарплатні, вікові традиції і цінності – не стали для нової влади навіть її передвиборчими гаслами. За тепер дійсно – «Все продається і все купується!». І саме страшне те – що вже куплена з потрохами американцями вся ця злочинна влада, яка здала їм суверенітет України, її державні інтереси та громадянське суспільство. Ганебна колоніальна влада опиналася в руках жвавих, але дуже слухняних молодиків, за якими пильно наглядають американськи куратори та надбагаті олігархи-космополіти, статки яких створені непорушністю грабіжницької суспільної піраміди та заздалегідь знаходяться поза межами України. До того ще злоякісна пухлина принципово відродженого нацизму роз'їдає громадянське суспільство, спонукаючи його підкорятися зухвалому насильству та проявам кровавої ворожнечі до громадян не української національності і особливо до руськомовних своїх співвітчизників.
Ставши на хибний шлях за вказівкою лицемірних американських поводирів, задурене українське суспільство знехтувало свою державну незалежність та втратило свій суверенітет. Ганебна влада і дотепер очолює і веде політичну, економічну, адміністративну корупцію, і всю злочинність в цілому, являючи собою зразок олігократії, за якої олігархія повністю зрощена з кримінальною незаконною владою. Вона і дотепер несе пряму загрозу безпеці не тільки українському суспільству, але й за підтримки міжнародної мафії і терористичних організацій всьому цивілізованому світу.
Нужда та страх перед завтрашнім днем, які оселилися в сім'ях, спонукає громадянина України схиляти голову та підкорятися злочинній владі, яка всіляко використовує депресивний стан українського суспільства, його дезорієнтацію і знищення моральних цінностей всіх попередніх поколінь виключно на свою жадібну користь.
Тому самі вони – незаконні владні пройдисвіти нікуди не підуть і головне завдання народу України — це усунення аферистів та самозванців від влади. Бо цих спритних та аморальних молодиків при сучасній владі неможливо раптом перетворити у гідних людей. Так само їх незаконний «уряд» сформувався за прямою вказівкою злозвісного американського міліардера Сороса з неук-скороспілок, серед яких панує психологія ненажерливих користолюбців – тільки тягти та нічого не віддавати натомість суспільству, народові, державі.
Але ж завжди в історії у вмінні протидіяти руйнівній злочинній діяльності самозваної влади та використовувати збуджену енергію і наполегливі здібності суспільства – крилося та криється відродження та успіх української держави. Бо замість того ганебна вже ця незаконна влада, ще більше займає і прагне найскоріше розікрасти валюту з міжнародних банків для швидкого придбання вже собі маєтків за кордоном. А Україна, внаслідок такого самозваного управління, вже майже повністю вичерпала свій внутрішній ресурс, бо лишилася тільки її земля і від колапсу країну може утримати тільки термінова зміна влади та отримання її законного статусу.
До тих пір, поки не будуть нейтралізовані та відстороненні владні самозванці, поки не будуть жорстко зупинені новий перерозподіл власності, кримінально-адміністративний та псевдо правовий терор по відношенню до громадян і суспільства, — жодних шансів навіть на існування держави у народу України ніколи не буде. Злоякісний хунтовий режим вже перетворився зграю та з кожною годиною втрачає людську довіру і вже скоро мотивів утримати «зелених молодиків» при владі теж не залишиться. Бо в країні вже новою самозваною владою зухвало попирається людське право на землю, бо паї селян нахабно відбираються на користь перекупщиків, які готують їх на продаж американцям без проведення загального громадянського референдуму.
Якщо до того додати те, що за останні роки самозваного керування державою відбулися незворотні кадастрові зміни в структурі власності землі, то Україна вже втратила фактично весь свій запас чорноземів, бо він через підставних осіб реально перетік до рук іноземців і залишилося його формальне оформлення. І до того оновлення основних фондів взагалі призупинено, а рівень амортизації становить понад 90%.Розмах земельного розкрадання такий, що навіть у разі докорінної зміни злочинної влади, привести земельний кадастр у порядок буде дуже і дуже складно. До того ж в Україні за допомогою десуверенізації держави та через втрату державою власності на ключові сектори економіки і втрату контролю над внутрішнім ринком, кордоном та землею відбулася структурна деградація всієї економіки.
Ганебна незаконна влада не тільки до того, але і зазаз так і не зробила спроб з'ясувати, скільки потрібно грошей людині, щоб хоч якось існувати? В Україні і раніше, а зараз повністю неможливо чесною працею заробити необхідну суму грошей для власного існування, при чому не тільки для себе, але і для сім'ї. В державі лише існує таке сумнівне поняття, як прожитковий мінімум, але ж його не вистачає навіть на сплату комунальних послуг. Не тільки минула, але і ця хибна влада не турбується навіть фізіологічним мінімумом для людини на її просте виживання, бо воно нагадує за нацистський концтабір.
Адміністративно-кримінальний терор, порушення права власності, олігархічний монополізм знищували та продовжують знищувати державу. Ганебна влада і ті, хто за нею стоять, готуються до остаточному і повному продажу усієї країни. Хапнути, останній раз — по максимуму. Це головне, стратегічне завдання нових «зелених та молодих» самозванців при владі задля захоплення стратегічного кістяка національної економіки – землі та її продаж американцям.
Про яку ПЕРСОНАЛЬНУ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ПРЕЗИДЕНТА за забезпечення громадян роботою та заробітком може йти мова, коли навіть немає уявлення про споживчий рівень людини? Невеличка частина «спритних молодиків сучасного президента» отримала доступ не тільки до держбюджету, а і до іноземної допомоги, задля розкрадання їх і все це, так і не позбуло державу від небаченої корупції їх попередників.
У підсумку, за рівнем корупції Україна так і лишається серед найбільш одіозних режимів світу, а незаконна влада тепер знаходиться в спритних руках бажаючих «нацарювати» та втекти. Це вже мало такі наслідки для країни, що з неї вже вийшло таке собі європейське Зімбабве. Бо фактичне керівництво державою з боку США переслідує тільки свої стратегічні інтереси.
Але вони глибоко помиляються, що зможуть і надалі фінансовими методами та силовими діями утримувати під контролем нову незаконну владу в Україні. Бо на Заході ніяк не можуть збагнути, що для переконливої розмови з минулими грабіжниками та сучасними шахраями потрібні не дипломати і політики, а слідчі і фахівці по боротьбі з організованою злочинністю. Тому стабільність в регіоні може бути тільки за умови відновлення законної влади в Україні — законними конституційними методами.
Україна смертельно поранена антидержавним переворотом, який відбувся в лютому 2014 року, і смертельно хвора недотриманням минулими та сучасними самозванцями основних принципів її Конституції. При цьому, і сама Конституція спаплюжена в забезпеченні державою прав людини – це доказали дії злочинного режиму в минулому і дотепер. Але лише зробивши наголос на незалежністі судової влади, самозванці фактично надали собі право напряму диктувати суддям свою волю та просувати судові рішення на свою користь. Достатньо подивитись на мізерні судові застави, які надаються злочинцям, які розікрали державу. Виборче, політичне судочинство, порушення прав людини, політичні в'язні не усунені «зеленими молодиками» при владі, а і надалі постають сумними ознаками сучасної України в очах світової спільноти. Продовжується зухвале застосування КПК і свавілля силових органів. Люди, які роками знаходились, так і знаходяться під арештом, чи взагалі викраденими, в слідчих ізоляторах СБУ чи МВС.
Таким чином, в Україні не тільки порушується Конституція і Закони, але й відсутня елементарна справедливість, яка була зруйнована антиконституційним переворотом. Пересічний громадянин беззахисний і безправний та ЯКЩО ПРАВО ПЕРЕТВОРЮЄТЬСЯ в безправ'я, ТО ОПІР ПЕРЕТВОРЮЄТЬСЯ в конституційний обов'язок кожного ГРОМАДЯНИНА.
На зміну байдужості і пасивності приходить наростаюча невдоволеність громадян. З кожним днем росте протест і небажання миритися з незаконністю самозваної влади та її зухвалим злодійством. Та все це відбувається на тлі фактичної відсутності реальної опозиційної сили. Практично всі, за невеличким виключенням, існуючі парламентські партії виконують роль «політичних офіціантів» для обслуговування інтересів нової ганебної «молодої» влади.
Єдиною силою, радикально здатної змінити режим на користь людей, може стати рух невдоволених громадян, що стоїть на позиціях побудови сильної справедливої держави. Оформленням СТВОРЕННЯ ТАКОГО РУХУ може послужити проведення загальноукраїнського референдуму на захист своєї землі від загарбування її іноземцями. Спільний, антикримінальний, антиолігархічний протест дозволить сформувати принципово новий політичний порядок денний для України.
Всі, хто розуміють згубність економічного і політичного самозваного режиму в Україні, кожен сам по собі і всі разом повинні пояснити тим, хто ще не прокинувся такою свідомістю. Всі, хто не байдужий до долі української землі, своїм авторитетом і впливом повинні створювати цивільні осередки опору на будь-якому рівні від села до столиці. В основі має бути згуртований рух невдоволених громадян, який зможе активізувати існуючі протеснi структури, незалежні від незаконної влади та впливу олігархів і злочинних угруповань.
Саме складений рух і його протести в Україні створять масований тиск на чужу народові ганебну незаконну владу та на основі організованих протестів щодо захоплень українських земель постане його сила. Мітингі лікарів, вчителів, ошуканих вкладників, противників незаконних будівництв, пересічних громадян, найманих працівників, дрібних і середніх підприємців, яких значно більше, ніж чиновників, більше, ніж полiцii-міліції та внутрішніх військ створять необхідний тиск.
Але ж нового кривавого перевороту допустити не можна, але ж і ще можна змінити кровавий незаконний режим об'єднаними зусиллями мирним шляхом.
Бо згідно Римському праву «ганебна власність» не має терміну давності і рано чи пізно буде повернена його законному власникові — народу України. Кожен громадянин повинен зрозуміти, що з моменту державного перевороту влада перетворилася в кримінальну, яка і зараз несе небезпеку життя кожному в суспільстві.

Незаконна влада, за якої держава не відтворює себе — ганебна!
Самозвана влада, за якої країна втрачає землю, території та природні ресурси – кримінальна!
Зрадлива влада, за якої знищується економічний потенціал країни – кримінальна!
Злочинна влада, за якої порушуються права людини і Конституція — ганебна!
Олігархічна влада, яка не забепечує життя людей – кримінальна та ганебна!

Сьогодні ми всі повинні бути єдині в питанні легітимного і конституційного повалення існуючого незаконного самозваного режиму. Особисті речі, недовіра, мова, віросповідання і зовнішні вектори розвитку країни повинні відійти на другий план. Є тільки МИ І ВОНИ. У всіх нас один злочинець – ганебна влада. Персонально для кожного з нас ця влада є — самозваною. І персонально кожний з нас окремо зруйнує цю владу, щоб зберегти українську землю і державу для майбутнього.
Головним для всіх нас сьогодні постає переконання громадян та докладання зусиль для повалення кримінальноi влади. Сьогодні потрібно відсторонити від влади самозвану «зелену і молоду» правлячу верхівку легітимним і конституційним способом
ВСЕНАРОДНИМ ПОХОДОМ НЕВДОВОЛЕНИХ ГРОМАДЯН НА КИIВ!

0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.